Ja fa un parell de mesos que vaig veure aquest vídeo sobre l’origen del mem conegut com a Skull Trumpet o Doot Doot i, sorprenentment, encara pense en ell de tant en tant. Em resulta curiós perquè no solc retindre molta informació dels vídeos que mire les nits que no puc dormir. Menys encara, si es tracta d’una espècie de documental de més de quaranta minuts sobre l’autoria d’un mem que ni tan sols coneixia fins a aquell moment.

No sé ben bé què és el que m’atrau d’aquest vídeo… En algun punt, l’hauré de tornar a veure i pegar-li un parell de voltes. Però així, de memòria, crec que es tracta d’un exemple més que la forma és més important que el contingut. Em resulta interessant per la manera en què narra la història, no per la història per se.

Si vos animeu a veure’l i vos agrada, ací teniu una segona part que tracta sobre els models 3D que es van utilitzar per a fer l’animació del mem.