No sé per què, però, en algun punt, aquest blog es va convertir en un lloc dedicat únicament als relats. Es coneix que tenia ganes d’escriure ficció. Els lectors veterans recordaran que, al principi, els relats compartien espai amb altres tipus de publicacions: recomanacions, conspiracions, crítiques constructives i destructives… Abans teníem de tot, ací.

Ara, pense que és un bon moment per a recuperar, en part, eixe costum que tenia de compartir coses perquè sí, pel fet de publicar algun apunt i donar-li un poc de vida al blog. Si més no, em servirà per a fer memòria en el futur i recordar allò que, en algun moment, em va paréixer interessant.

L’altre dia vaig fer una pàgina web amb dos botons perquè qualsevol cibernauta puga incrementar o reduir un comptador. Em va sorprendre l’atracció dels botonets, no esperava que el comptador passara de deu en cap moment… i l’heu premut més de 400 vegades! Arran d’això, Paula em va comentar que coneixia un joc que consistia precisament en això, en donar-li a un botonet.

El joc s’anomena, simplement, THE BUTTON, i és una idea fascinant: cada vegada que prems el botó, guanyes un punt i augmentes en un 1% les probabilitats de perdre tots els punts. Una de les etiquetes populars associades al joc en Steam, i que el descriu perfectament, és la de Terror psicològic.

El meu rècord personal és, de moment, 28 punts. Si voleu provar de superar la meua puntuació, podeu fer-ho amb una inversió inicial de zero euros. Sí, per fer-ho encara més diabòlic, el joc es pot jugar debades!